Hvem er Christiania Cykler

Den originale christianiacykel fra Christiania Smedie


Christiania Smedie blev stiftet i begyndelsen af 1970'erne og er en af de ældste eksisterende virksomheder på Christiania.

Da Fristaden blev erklæret for bilfri by opstod der et stort behov for alternativ transport til børn og varer. For at imødekomme det behov skabte Christiania Smedie cykeltraileren som blev en stor succes med mere end 10.000 solgte trailere i 1980'erne.

Midt firserne blev den den første Christiania Bike skabt i den form og størrelse som vi kender i dag. Den første cykel var en gave til en af smedenes kone , men allerede på fødselsdagen kom der to bestillinger ind på flere ladcykler af samme år. Og så var eventyret i gang.

Siden da har der været fart over feltet. Den luftige drøm fra de første år om at oversvømme de københavnske gader med ladcykler er blevet til virkelighed, og i dag sælger vi cykler til det meste af verden.


Siden 2013 har vi udvidet vores virkefelt. I samarbejde med Cykling Uden Alder har vi skabt en cykel, der er ideel til at køre ture med de ældre. Alle har nemlig ret til frisk vind i håret.
https://www.instagram.com//

https://www.facebook.com/christianiabikes.dk/Copyright Christiania Smedie 2017 handelsbetingelser